Καριερα στη Freedom
Εάν νιώθεις πάθος για αυτό που κάνεις, εάν η επιμονή σου για επιτυχία είναι αστείρευτη, εάν νιώθεις έμπνευση βοηθώντας να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα, τότε είσαι ένα βήμα μόνο μακριά. Στην ομάδα της Freedom, θα δεις την καριέρα σου να βγάζει φτερά. Να απογειώνεται. Γιατί ως μέλος της ομάδας μας, γίνεσαι ένας από τους καλύτερους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της Ελληνικής αγοράς. Εδώ, θέλουμε να κάνουμε τους πελάτες μας να χαμογελούν, γιατί νιώθουν ότι έχουν κάνει τη σωστή επιλογή. Την επιλογή που θα τους δώσεις εσύ. Την επιλογή της ελευθερίας.

Ελευθερία επιλογής

Στη Freedom έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με τους καλύτερους συνεργάτες, που έχουν βαθειά γνώση του αντικειμένου της ιδιωτικής ασφάλισης. Που έχουν διακριθεί, έχουν πολυετή εμπειρία, τεχνογνωσία, γνώση και θέλουν να τη μοιραστούν. Έχεις στη διάθεσή σου τα καλύτερα προϊόντα, από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Γιατί, συνεργαζόμαστε μόνο με τους καλύτερους. Για να μπορείς να προσφέρεις τη δυνατότητα της επιλογής στον πελάτη. Για να μπορείς να του καλύψεις κάθε ξεχωριστή του ανάγκη. Για να μπορεί να ασφαλίσει ό,τι για αυτόν αξίζει. Ώστε να είσαι ελεύθερος να επικεντρωθείς σε αυτό που έχει σημασία: στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη σου. Στην αύξηση του χαρτοφυλακίου σου. Στην αύξηση των εισοδημάτων σου. Στην απόλαυση της πρωτιάς.

Υποστήριξη

Λειτουργούμε ολοκληρωμένο, εξειδικευμένο Εκπαιδευτικό Κέντρο στα γραφεία μας, ώστε να παρέχουμε διαρκή και ουσιαστική γνώση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Για να είσαι δυνατός, ενημερωμένος, σίγουρος ότι έχεις τη ξεχωριστή λύση που αναζητά ο μοναδικός σου πελάτης. Με σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα, άρτια μηχανογράφηση και πολύτιμα εργαλεία, σε στηρίζουμε στη δουλειά σου.

Πάθος

Μας ενώνει το κοινό μας πάθος να κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα. Να προσφέρουμε ελευθερία στον πελάτη μας. Την ελευθερία που αισθάνεται, γιατί είμαστε εμείς εκεί. Να τον στηρίξουμε στα εύκολα, στα δύσκολα, στα πολύπλοκα. Στην ομάδα μας βοηθάμε ο ένας τον άλλο και μαζί, ανεβαίνουμε ψηλά. Εκεί που έχει όμορφη θέα. Εκεί που βλέπεις ότι ο ορίζοντας δεν έχει όρια.