ΣΟΦΙΑ ΡΑΤΣΙΑΤΟΥ | ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ | ΧΑΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ | ΧΑΡΗΣ ΧΑΡΑΚΛΙΑΣ

Μας ενώνει το κοινό μας όραμα. Η μεγάλη αγάπη μας για το επάγγελμά μας. Η βαθειά μας εμπειρία, η μεγάλη μας πίστη και αφοσίωση στον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης. Η πεποίθηση ότι, σε πείσμα των καιρών, εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα και να τα κάνουμε όπως πρέπει να είναι. Είμαστε αυτοί που πιστεύουν πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα μόνον εάν απελευθερωθούν από την αβεβαιότητα. Γιατί πιστεύουμε ότι η ζωή γεμίζει ελευθερία, όταν αισθάνεσαι ασφαλής. Όταν είσαι σίγουρος ότι εσύ, οι άνθρωποι που αγαπάς, τα πράγματα που αγαπάς, βρίσκονται σε καλά χέρια. Γιατί τότε, είσαι ελεύθερος να δημιουργήσεις αυτό που ονειρεύεσαι, χωρίς περιορισμούς. Αυτό ακριβώς είναι που θέλουμε να κάνουμε: θέλουμε όλα τα όνειρα των ανθρώπων που αποτελούν την ομάδα μας να γίνονται πραγματικότητα. Θέλουμε να νιώθεις σιγουριά. Είμαστε εμείς εδώ. Κι αυτό, για εμάς, σημαίνει ελευθερία. Freedom.

Για περισσότερα από 30 χρόνια η Σοφία υπηρετεί τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης από την πρώτη γραμμή τόσο των πωλήσεων, όσο και του management. Ξεκίνησε την καριέρα της ως ασφαλιστική σύμβουλος, δημιούργησε την δική της δυναμική ομάδα και στη συνέχεια υπήρξε για πολλά χρόνια επικεφαλής του Αgency με τις περισσότερες και σημαντικότερες διακρίσεις στην αγορά μας. Η πολυετής εμπειρία της ως Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων πολυεθνικής ασφαλιστικής, σε συνδυασμό με τις πολύπλευρες γνώσεις και την προσήλωσή της στην επίτευξη στόχων, αποτελούν τα κύριαρχα χαρακτηριστικά της ιδιαιτέρως επιτυχούς καριέρας που έχει διαγράψει. Σήμερα, ως επικεφαλής της FREEDOM η Σοφία έχει έναν καινούργιο ρόλο: να παρέχει στους ανθρώπους της όλα τα μέσα και την υποστήριξη ώστε να κάνουν πράξη όλα όσα ονειρεύονται.

Σοφια Ρατσιατου

CHIEF EXECUTIVE OFFICER
Έμπειρο και διακεκριμένο στέλεχος των πωλήσεων, με πλήθος διακρίσεων και βραβεύσεων στην διάρκεια της καριέρας του ως Agency Manager του 1ου και μεγαλύτερου γραφείου στην Ελλάδα, ο Θανάσης μεταφέρει καθημερινά την αγάπη του για τον αθλητισμό στην δουλειά του. Η συνεπής προπόνηση, η συνεχής αυτοβελτίωση, η προσήλωση σε διαρκώς υψηλότερους στόχους και η αφοσίωση στην αριστεία τον οδηγούν στο να ξεπερνάει διαρκώς τα προσωπικά του ρεκόρ, όχι μόνον κατά την διάρκεια ενός αγώνα, αλλά, κατά κύριο λόγο, στον διαρκή και καθημερινό αγώνα του επαγγελματικού στίβου. Ο ρόλος του στην Freedom είναι ρόλος δύσκολος και απαιτητικός, όπως άλλωστε δύσκολη και απαιτητική είναι η προπόνηση και υποστήριξη των πρωταθλητών στον χώρο της διαμεσολάβησης.

Θανασης Κατσιγιαννης

PARTNER
Το δομημένο, αναλυτικό μυαλό της Freedom. Η πολυετής, εμπεριστατωμένη και άρτια τεχνική κατάρτιση του Χάρη, σε συνδυασμό με την σε βάθος γνώση του αντικειμένου του, του δίνουν την δυνατότητα να δημιουργεί και να εφαρμόζει στρατηγικές και διαδικασίες που στοχεύουν στο να απλοποιήσουν τα σύνθετα και να τα μετατρέψουν σε καθημερινά, κατανοητά και εφαρμόσιμα. Με πολυετή εμπειρία σε στρατηγικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρίες και με αντικείμενο τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης, σήμερα, ως COO της Freedom, ο Χάρης είναι ο άνθρωπος κλειδί για τη διαμόρφωση των απαραίτητων διαδικασιών και την εφαρμογή της στρατηγικής της εταιρίας.

Χαρης Στρατουδακης

CHIEF OPERATING OFFICER
Ο μαθηματικός «εγκέφαλος» της Freedom έχει διαγράψει λαμπρή πορεία σε πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρίες και γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε τα ασφαλιστικά προϊόντα και τις υπηρεσίες της αγοράς μας. Η φράση «one size fits all» δεν του ταίριαξε ποτέ και γι’ αυτό έχει αναπτύξει την ικανότητα να μεταμορφώνει, με απόλυτη μαεστρία, τα σύνθετα προϊόντα σε απλά, εμπλουτίζοντάς τα με πλήθος εναλλακτικών λύσεων που στόχο έχουν να διευρύνουν τις επιλογές του πελάτη και να διασφαλίσουν την επιτυχή έκβαση της πώλησης για τον συνεργάτη. Άνθρωπος προσιτός και επικοινωνιακός, ο Χάρης είναι ο guru της Freedom σε ό,τι αφορά στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που η εταιρία επιλέγει να προώθησει.

Χαρης Χαρακλιας

CHIEF MARKETING OFFICER