Όραμά μας είναι να κάνουμε την Freedom την κορυφαία εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα. Έναν πρότυπο οργανισμό που θα δίνει χώρο, χρόνο, εφόδια και κίνητρα ώστε να αποτελέσει λίκνο και πόλο έλξης κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Πάθος

Μόνο με Πάθος μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο συνεργάτη και στον πελάτη που μας έχει εμπιστευτεί.

Σεβασμός

Σεβόμαστε τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας, τους ανθρώπους μας, υποστηρίζουμε την μοναδικότητά τους, τις ξεχωριστές τους ανάγκες και επιθυμίες. Ακούμε με προσοχή, κατανοούμε τις ανάγκες και τα θέλω, αναλύουμε σε βάθος, υλοποιούμε με υπευθυνότητα.

Ακεραιότητα

Με αδιαπραγμάτευτες ηθικές αξίες εφαρμόζουμε αυστηρούς κανόνες εταιρικής διακυβέρνησης, τηρούμε τις δεσμεύσεις μας και υιοθετούμε βέλτιστες πρακτικές στην καθημερινή εργασία μας.

Ομαδικότητα

Ένας για όλους κι όλοι για έναν. Είμαστε μια δυνατή ομάδα, μια ομάδα όπου ο ένας υποστηρίζει, συμπληρώνει, βοηθάει τον άλλο. Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα, ένα όνειρο που μας ενώνει με ισχυρούς δεσμούς.

Εξέλιξη

Δεν μας αρέσει η στασιμότητα. Καθόλου. Διαθέτουμε μία έντονη φυσική περιέργεια που διαρκώς μας οδηγεί στο να μαθαίνουμε, να εξελισσόμαστε και να βελτιώνουμε τις πρακτικές μας, τις υπηρεσίες μας, τον εαυτό μας.

Αριστεία

Δεν μας αρκεί το «αρκετά καλά». Συνεχώς επιδιώκουμε να είμαστε οι καλύτεροι και να προσφέρουμε το καλύτερο.